Defibtech Lifeline

Korte beschrijving

De Defibtech Lifeline is klein, licht en bevat 3 instructieregels met LED indicatie. Hij is IP 45 spatwaterdicht en is beschermd tegen stof. De Defitech Lifeline test dagelijks de functionaliteit van de batterij en test maandelijks de condensatoren op halve sterkte en ieder kwartaal op volle sterkte. De hoofdbatterij gaat 7 jaar mee (stand-by). De AED word gratis ge-update.

Specificaties

Aandachtspunten

Wordt geleverd inclusief

AED ingezet?

Voor € 55,- excl. 9% btw p/jaar komt binnen 6 uur na de AED-inzet een medewerker van AED-Partner bij u op de locatie. Zowel voor ú als voor de AED. De inzet van een AED kan een ingrijpende ervaring zijn. AED-Partner staat binnen 6 uur op locatie, maakt de AED weer inzetbaar, leest het ECG uit en is er voor u.

AED-Partner Service Center
U kunt voor al uw vragen over retourzendingen, inzetgegevens, onderdelen, bestellingen, klachten etc. bij het AED-Partner Service Center terecht. Het AED-Partner Service Center zorgt ook voor informatie over de eventuele software updates (bijv. nieuwe richtlijnen).

Database
Uw AED wordt opgenomen in onze database. Zo brengen wij u tijdig op de hoogte van vervanging van elektroden en/of batterij en eventuele (software)updates.

Melding AED-inzet 24 uur per dag / 7 dagen per week
U kunt bij AED-Partner 24 uur per dag, 7 dagen per week een melding doen van een AED-inzet. Onze medewerkers zullen dan binnen 6 uur bij u op locatie zijn en de hulpverleners die de AED hebben gebruikt, begeleiden bij de verwerking van de indrukken en de inzet doornemen. Het intern geheugen van de AED zal worden uitgelezen (waaronder ECG-gegevens) en besproken. Eventueel worden de ECG-gegevens naar de behandelend arts gestuurd. De AED wordt weer klaargemaakt voor gebruik.

Vervangende AED
Bij een defect* aan uw AED zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangend toestel. Zodoende heeft u altijd een goed werkende AED tot uw beschikking.9% 

€ 1.495,-

excl. 9% btw.

Scroll naar boven