Over ons

BHV-4-YOU | Kwaliteit in Veiligheid.

Frans Swart - Hoofd Opleidingen
Nick Swart - Instructeur
Arwin Tamminga - Instructeur
Jeroen Vrolijks - Instructeur
Tim Swart - Planning en Administratie

Wie wij zijn

Opleidingsinstituut BHV-4-YOU geeft al 16 jaar diverse hulpverlenende trainingen in verschillende sectoren. Onze trainingen zijn praktijkgericht, interactief en worden gegeven met de nodige humor. Wij zijn een flexibel bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat tegen zeer scherpe prijzen.

Alle cursisten trainen zelf een reanimatie op onze oefenpoppen i.c.m. met de AED-trainer, voeren levensreddende handelingen uit én oefenen zelf het blussen van een brand.

Ons doel
Door onze praktijkgerichte lessen en ons eigen e-learning platform proberen we de Bedrijfshulpverlening zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat te doen bij een noodsituatie. Of dit nu thuis is of op het werk.

Geschiedenis
Na meer dan 20 jaar dienstverband in het ziekenhuis op de afdeling eerste hulp is Frans Swart lange tijd als ambulance verpleegkundige werkzaam geweest. Al sinds 1993 geeft Frans landelijk medische trainingen aan kinderdagverblijven, fabrieken, kantoren, scholen, verenigingen en andere sectoren. In 2007 is hij begonnen met Opleidingsinstituut BHV-4-YOU. Er werd gestart met ongeveer 1 cursus per maand en dat is inmiddels uitgegroeid naar meerdere cursussen per week.

Scroll naar boven