Hulp bij inloggen/inschrijven

Hulp bij e-learning

Voor alle 3,5-urige bhv cursussen is het verplicht om voorafgaand aan de cursus  de e-learning module met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier kunnen we het praktijk deel van de cursus in één dagdeel aanbieden. De e-learning modules zijn te volgen op onze eigen website en zijn alleen toegankelijk als je bent ingelogd met jouw BHV4YOU account.

Samenvattend:
3-5-urige bhv cursus met e-learning verplichting

Registreren

Iedere cursist die nog niet eerder een cursus heeft gevolgd bij Opleidingsinstituut BHV-4-YOU begint met het maken van een persoonlijke account. Bij het cursusoverzicht op de homepagina kun je de gewenste cursus selecteren.

Cursusplaatsen boeken
Voor de cursussen Open inschrijving, NIKTA en Landzijde, kun je bij de beschikbare cursussen het gewenste aantal cursusplekken boeken. Tijdens het boeken wordt er een account aangemaakt of moet er voor betaling worden ingelogd je al een account hebt. Met deze inloggegevens kun je inloggen om de e-learning te doen.

Cursussen op eigen locatie
Voor de besloten cursussen die op locatie worden gegeven, kun je via de home pagina of direct naar de e-learning. Voor het maken van de e-learning wordt gevraagd om in te loggen of te registreren. Vervolgens heb je toegang tot de e-learning module in je account.

Je kunt altijd naar je persoonlijke account pagina gaan door rechtsboven in het menu “Mijn account” te selecteren. Hier vind je een overzicht van je persoonlijke account gegevens, de modules waarvoor je jezelf hebt ingeschreven en kun je de voortgang van modules en resultaten afgeronde toetsen bekijken.

Inloggen

Na het aanmaken van je persoonlijke BHV4YOU account, kun je inloggen wanneer je maar wilt. De inlogpagina is rechtsboven in het menu te vinden. Dit doe je met het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het registreren en het wachtwoord dat je bij het registreren/inschrijven hebt gekozen.

Uitloggen
Ga naar Mijn account om uit te loggen.

Let op!
De inlogpagina is er alleen wanneer je niet bent ingelogd. Als je wel bent ingelogd, dan vind je hier de pagina “Mijn account”.

Wachtwoord vergeten

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je een nieuwe aanmaken. Ga naar het inlogscherm door rechtsboven op “Inloggen” te klikken. Onderaan het inlogscherm selecteer je “Wachtwoord vergeten?”. Vervolgens word er gevraagd om je mailadres in te vullen. Door dit te doen word er een link naar je mailadres verzonden. Via deze link kun je zelf aan nieuw wachtwoord aanmaken. Nadat je je nieuwe wachtwoord hebt bevestigd, kun je met dit wachtwoord inloggen op onze website.

Scroll naar boven