Hulp bij inloggen/registreren

Hulp bij e-learning

Voor bijna alle cursussen die we aanbieden moet van te voren een e-learning module worden voltooid. Op deze manier kunnen we het praktijk deel van de cursus in één dagdeel aanbieden. De e-learning modules zijn te volgen op onze eigen website en zijn alleen toegankelijk als je bent ingelogd met jouw BHV4YOU account.

Registreren

Voor iedere cursist die nog niet eerder een cursus heeft gevolgd bij BHV4YOU begint met het registreren van een persoonlijke account. Via “Inschrijven” in de menubalk, kom je op de pagina waar je je kunt inschrijven voor alle cursussen die niet Incompany zijn. Dit inschrijfformulier is tegelijkertijd een registratieformulier als je bij de vraag “Heb je al een account?” het vakje “Nee, ik wil er een aanmaken” aanvinkt.

*Een andere manier is registreren via “Inloggen” in de menubalk. Op deze pagina vind je het inlogscherm met daarnaast de mogelijkheid om te registreren. 

Na het invullen en verzenden van het registratieformulier kom je op de e-learning pagina van de cursus die je zojuist hebt gekozen. Hier kun je verder met de e-learning. Je kunt altijd naar je persoonlijke account pagina gaan door rechtsboven in het menu “Mijn account” te selecteren. Hier vind je een overzicht van je persoonlijke account gegevens, de modules waarvoor je jezelf hebt ingeschreven en kun je de voortgang van modules en resultaten afgeronde toetsen bekijken.

Inloggen

Na het aanmaken van je persoonlijke BHV4YOU account d.m.v. het registratieformulier, kun je inloggen wanneer je maar wilt. De inlogpagina is rechtsboven in het menu te vinden. Dit doe je met het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het registreren en het wachtwoord dat je bij het registreren/inschrijven hebt gekozen.

Let op!
De inlogpagina is er alleen wanneer je niet bent ingelogd. Als je wel bent ingelogd, dan vind je hier de pagina “Mijn account”.

Inschrijven

Omdat een groot deel van de cursussen geldt als “Open” waarvoor iedereen zich kan inschrijven, maken we gebruik van een inschrijfformulier. Hiermee kun je je inschrijven voor een cursus en reserveren we een plek.

*Dit formulier is tevens een registratieformulier als je aangeeft dat je nog geen account hebt aangemaakt.

Doordat je het inschrijfformulier heb ingevuld, hoef je geen plaats te reserveren via de mail, en kun je minimaal 2 dagen voor de cursus de e-learning volgen en naar de cursus gaan op de door jou gekozen cursusdatum.

Uitloggen
Ga naar Mijn account om uit te loggen.

Wachtwoord vergeten

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je een nieuwe aanmaken. Ga naar het inlogscherm door rechtsboven op “Inloggen” te klikken. Onderaan het inlogscherm selecteer je “Wachtwoord vergeten?”. Vervolgens word er gevraagd om je mailadres in te vullen. Door dit te doen word er een link naar je mailadres verzonden. Via deze link kun je zelf aan nieuw wachtwoord aanmaken. Nadat je je nieuwe wachtwoord hebt bevestigd, kun je met dit wachtwoord inloggen op onze website.

Scroll naar top