Hulp bij e-learning

Hulp bij e-learning

Voor bijna alle cursussen die we aanbieden moet van te voren een e-learning module worden voltooid. Op deze manier kunnen we het praktijk deel van de cursus in één dagdeel aanbieden. De e-learning modules zijn te volgen op onze eigen website en zijn alleen toegankelijk als je bent ingelogd met jouw BHV-4-YOU account.

Start de e-learning

Als je nog geen BHV-4-YOU account hebt, kun je deze aanmaken op onze website. Na het invullen van het registratie formulier, kun je naar de cursuspagina van de cursus die je gaat volgen of via de hompagina. Hier vind je alle cursusinformatie en kun je naar de e-learning module gaan.

Als je al eerder een account hebt aangemaakt, dan kun je inloggen. Na het inloggen kom je op je persoonlijke account pagina. Deze pagina is na het inloggen altijd terug te vinden; rechtsboven op “Mijn account”. Op deze pagina vind je je account gegevens en de e-learning module(s) waarvoor je jezelf hebt geregistreerd. Door op de e-learning module te klikken kom je op de module pagina.

Op de module pagina vind je een overzicht van de hoofdstukken, paragrafen en de toets(en). Mocht je nog niet voor deze module zijn geregistreerd, dan zie je een knop “Volg deze module”. Klik op deze knop om de hoofdstukken van de module te activeren. Let op dat je hiervoor wel ingelogd moet zijn. Nu de hoofdstukken geactiveerd zijn kun je het eerste hoofdstuk selecteren en beginnen met de theorie of het hoofdstuk of paragraaf waar je gebleven bent.

De toets

Om de geleerde theorie te testen, bevat de e-learning één of twee toetsen. De e-learning BHV heeft twee toetsen, alle andere hebben er één. Voordat je kunt starten, kom je bij het registratieformulier van de toets(en). Deze gegevens vragen we voor het maken van de certificaten. Na het invullen van deze gegevens kun je beginnen met de toets. Aan het eind van de toets verschijnt de toetsuitslag en of je geslaagd bent, of verder kunt. Tevens kun je hier de vragen terugkijken om te zien welke je goed en fout hebt beantwoord.

  • Als je de toets niet behaald hebt, adviseren we om terug te gaan naar de theorie en deze nogmaals goed te bestuderen.
  • Heb je de toets wel gehaald dan ontvang je een felicitatie. Je kunt nu verder met de theorie tenzij je de eindtoets hebt afgerond. Dan word je automatisch op de presentielijst van de praktijk les gezet en ontvang je een mail met je toetsresultaten. Je hoeft nu niks meer te doen en kunt zo naar de praktijkles gaan.

Bekijk je toetsresultaten

Direct na het maken van de toets is het mogelijk om je toetsresultaten terug te kijken. Je kunt ook later je toetsresultaat terug kijken. Dit kan door eerst in te loggen met je BHV-4-YOU account. Na het inloggen kom je op je persoonlijke account pagina. Hier staan de e-learning modules die je hebt afgerond of waar je nog mee bezig bent. Bij het uitklappen van een module zie je hoe ver je bent met de module, en kun je de toetsen zien die je hebt afgerond. Je kunt niet je toetsvragen terugzien.

Scroll naar boven